;
Новини

Светлина от Изтока в Добрич

infea.bg

С радост споделяме за литературната среща на 27 ноември 2019 г. в Регионална библиотека „Дора Габе" в град Добрич, където Наталия Бояджиева представи второ ново издание на книгата "Светлина от Изтока", първо заглавие в поредицата на Екрие: "Чудни пътешествия с Екрие" с оригинална визия, художествено оформление и дизайн.

„Светлина от Изтока“ е сборник с разкази за Китай и е своеобразно пътешествие до удивителния и самобитен свят на китайските традиции и съвременност.

Гостите на представянето видяха и снимки от местата, за които авторката разказва в книгата.

Ето какво сподели за "Екрие" Наталия Бояджиева веднага след срещата с читателите:

“Представянето на „Светлина от Изтока“ в Регионалната библиотека „Дора Габе“ премина при голям интерес. Читателите в Добрич са много любознателни – те носят любовта към книгите в душите си, за тях четенето е необходимост и затова разговорът с тях протече много оживено. Впечатлена съм. Получих покана от директорката на Библиотеката Невяна Христова да представя и втората си книга там. С радост ще се срещна отново с тези хора, както и с много други, в други краища на страната. Вече три години представям книгите си пред читатели от различни краища на страната. Тези срещи ме обогатяват много, окриляват ме и ме вдъхновяват. Те дават смисъл на моя писателски труд.”

Пожелаваме на автора Наталия Бояджиева много нови и вълнуващи срещи с читатели.

“Светлина от Изтока” ще намерите в книжарницата ни в София, МБАЛ “Св. София”, бул. “България” 104. От понеделник до петък от 09:00 ч. до 17:00 ч.

Поръчките на издателство “Екриe” се доставят с куриерска фирма Speedy.

office@ecrier.bg