;
Услуги и процедури

Изключително промяна на вашето тяло с LPG

infea.bg

LPG cellum6 integral

Нашите специалисти, ще определят вида и типа ви целулит, и ще ви изготвят индивидуална програма за отслабване, стягане и моделиране на вашето

Запишете LPG процедура за тяло!!!

Тел. 088 99 37887

Body T@lk – студио за здраво тяло е салон за здраве и красота, разположен в квартал Лозенец в гр.София.

Студиото разполага с 2 от най-новите апарати на LPG:

CELLU M6 INTEGRAL & CELLU M6 ENDERMOLAB за лице и тяло.

Апаратите са от най-новото поколение апарати на LPG и предоставят най-модерните Lipomassage и Endermolift техники за прецизна работа и резултати за лице и тяло.

При нас ще откриете и последно поколение уреди за отслабване, стягане и моделиране на вашето тяло и лице, както и висок клас козметика за тях, безиглена и кислородна мезотерапия за лице и тяло, криотерапия, нефритената термотерапия, диамантено микродермабразио, премахване на петна и разширени кръвоносни съдове, фотоподмладяване, лечение на акне, фотоепилация и още много други терапии и процедури специално подбрани за вас.

Здравословното отслабване и красивата визия са не само наша максима, но и основен принцип на работа. Ние работим за доброто самочувствие на уважаващите и обичащите себе си клиенти.

В зависимост от Вашите индивидуални нужди и желания, ще Ви предложим най-подходящата процедура и ще изготвим индивидуален протокол, чрез който нашите специалисти да следят за постигане на желаните от вас резултати.

Body T@lk - студио за здраво тяло е носител две поредни година на наградата “ЗДРАВЕ И КРАСОТА” на Best Brand Awards:

2017 г. - Body T@lk – студио за здраво тяло, е удостоено с награда в категорията „ЗДРАВЕ И КРАСОТА“ на 30.05.2017 г. от Best Brands Awards!

2018 г. - на 19.12.2018 г. в клуб ОЛИГАРХ- София, на годишните награди на - Best Brand Awards 2018. Body T@lk - студио за здраво тяло за втора поредна година бе наградено с приза в категория: ЗДРАВЕ И КРАСОТА.

Студиото е разположено на изключително удобно и лесно за откриване място, със собствени паркоместа пред самия салон.

Заповядайте при нас и ние ще Ви посрещнем с усмивка, чаша кафе и много положителна енергия.